Bög In Box av och med Magnus Carlsson

Om Magnus

Magnus har gjort allt möjligt inom nöjes- och mediabranschen och därför är det svårt att sätta en titel på visitkortet.


Sedan barnsben har han stått på scen och medverkat i allt från drama, fars, komedi och musikal. Under tre somrar åkte han på barnteaterturné med föreställningen Trollsommar i södra Sverige. Dessutom har det blivit en del föreställningar som han har varit producent för, bland annat Christmas Spectacular som sedan 2018 har lockat storpublik och vuxit till att bli Gävles största julshow.


Magnus är flitigt anlitad som konferencier och har bland annat varit allsångsledare på Copenhagen Pride och Borås Pride och inte minst invigningen av Gävlebocken inför 10.000 människor. Under åren har han uppträtt tillsammans med artister som Magnus Carlsson, Linda Bengtzing, Mathias Holmgren, Babsan och Anna Book.


När pandemin slog till och livestreamsändningar blev populärt, programledde och producerade Magnus magasinprogrammet Pridestudion från Clarion Hotel Winn under Gävle Pride (2020-2021). Sammanlagt blev det 19 timmars direktsändningar med artister, intervjuer, tävlingar och överraskningar. 


Varannan torsdag släpps ett nytt avsnitt av Utmanarpodden som Magnus driver tillsammans med ledarskpscoachen Ing-Marie Rundwall där de reflekterar och pratar om ledarskap, teamwork och kunskap. Finns där podcasts finns. 2017 släppte han debutromanen Under broarna som utspelar sig i gayvärlden i 2010-talets Stockholm.


Bög In Box är en berusande humorföreställning som skärskådar dejting i gayvärlden förr och nu på ett sött, syrligt och uppfriskande sätt. Magnus har spelat föreställningen sedan 2018 från norr till söder och mött publikens stående ovationer. Nu är det dags att igen att bege sig ut på vägarna med en nyproducerad föreställning.

Magnus Carlsson i Bög In Box.

Bilder